GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Beşler Anaokulu

İbrahim ÇETİN - Okul Müdürü

1979 Gaziantep doğumludur.

Lisans eğitimini İnönü Üniversitesi Okul öncesi Eğitim Öğretmenliği bölümünde,

Yüksek Lisansını Hasan Kalyoncu Üniversitesi´nde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında tamamlamıştır.

Bir çok okulda kurucu müdürlük ve okul müdürlüğü yapmıştır.

2020-2022 arasında Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Okul Öncesi eğitim İl Koordinatörlüğü görevini yürütmüştür.

Pandemi döneminde "Sınıfım Evimde" isimli Okul öncesi Uzaktan Eğitim videolarının hazırlanmasıı ve yayınlanmasını yürütmüştür.

HKÜ Radyo´da Çocuk Radyosu projesini yürütmüş bu peojede ayrıca yapımcı ve program sunucusu olarak görev almıştır.

Gaziantep Valiliği Gazişehir Öğrenci Meclisi´nde İdareci ekibinde  ve Meclis Proje sorumlusu olarak görev yapmıştır.

"Okul öncesi, İlkokul ve Orta okul Kademesine yönelik STEM ETKİNLİK KİTABI"nın hazırlama kadrosunda yeralmıştır.

Mili Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen bir çok Seminer ve Çalıştayda katılımcı ve Görevli olarak yer almıştır.

Meslek hayatında  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Milli Eğititm Müdürlüğü, Şahinbey Kaymakamlığı, Gaziantep Valiliği ve Milli Eğitim Bakanı

tarafından bir çok kez  Başarı ve Üstün Başarı belgeleri ile taltif edilmiştir.

Twitter:     @ibrahimmcetin