GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Beşler Anaokulu

Nis

"Küçük hanımlar, küçük beyler... Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız." Mustafa Kemal Atatürk"

Mrt

Çanakkale, vatan sevgisinin, birlik ve beraberliğin ne denli büyük zaferlere yol açabileceğinin kanıtıdır. Bu büyük zaferin yıl dönümünde, aziz şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında, geleneksel kültürümüzün orta oyunu olan Hacivat ve Karagöz gösterimizi öğrenciler ile buluşturduk.

Şbt

BİRBİRİNDEN YARATICI, BİRBİRİNDEN ÇILGIN ŞAPKALARIMIZLA HEM EĞLENDİK HEM ÜRETTİK.

Şbt

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ İLK DÖNEMİNİ TAMAMLIYORUZ. ŞİMDİ KISA BİR MOLA ZAMANI. İKİNCİ DÖNEME GÖRÜŞMEK ÜZERE.

Şbt

YENİ YIL, YENİ BİR YAŞ DEMEK. İYİ Kİ DOĞDUNUZ BEŞLER ANAOKULU'NUN GÜZEL MİNİKLERİ İYİ Kİ VARSINIZ.

Ara

"BEN ANTEPLİLERİN GÖZLERİNDEN NASIL ÖPMEM Kİ? ONLAR SADECE ANTEP'İ DEĞİL TÜRKİYE'Yİ DE KURTARDILAR." M.KEMAL ATATÜRK

25 ARALIK GAZİANTEP'İN KURTULUŞU KUTLU OLSUN, VATANIMIZ İÇİN SAVAŞAN TÜM ŞEHİTLERİMİZİN RUHU ŞAD OLSUN.

Ara

YERLİ MALI VE TUTUM HAFTASINI; MİNİKLERİMİZİN AİLELERİYLE BİRLİKTE TASARLADIĞI KOSTÜMLERLE VE TÜRK LEZZETLERİYLE BİRLİKTE KUTLADIK.

Ara

DEMOKRASİNİN ANLAMINI; ÖĞRENCİLERİN KENDİ İSTEDİKLERİ ÇİZGİ FİLMİNE OY VEREREK ÖĞRENMELERİNİ SAĞLADIK VE ÇOĞUNLUĞUN SEÇTİĞİ ÇİZGİ FİLMİNİ KEYİFLE SEYRETTİK.

Kas

"Öğretmenler!… Cumhuriyet, fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli muhafızlar ister. Yeni nesli bu nitelik ve kabiliyette yetiştirmek sizin elinizdedir." M.Kemal ATATÜRK

Okulumuzda kutlanan öğretmenler günü törenimizden en özel anlar.

OKULUMUZUN MİNİK DOSTU GÜNEŞ KEDİNİN MİSKİN HALLERİ

Kas

BÜYÜK ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN EBEDİYETE İNTİKALİNİN 85.YIL DÖNÜMÜNDE ONU BİR KEZ DAHA SAYGI,SEVGİ,ÖZLEM VE RAHMETLE ANIYORUZ.

Ekm

Gеlеcеğе güçlü biçimdе ulaşabilmеk, Cumhuriyеtimizi korumak vе yaşatmakla olanaklıdır. 29 Ekim Cumhuriyеt Bayramı Kutlu Olsun.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı dileğiyle. “Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun”

Ekm

OLASI BİR YANGIN DURUMUNDA MÜDAHALE EDEBİLMEK VE ZARARIN EN AZA İNDİRİLMESİ İÇİN ALDIĞIMIZ YANGIN TATBİKATI EĞİTİMİNDEN KARELER.