GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Beşler Anaokulu

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı; Okulumuzdaki güzel değişikliklerle, yeni öğrenciler ve yeni heyecanlarla birlikte başladı.

Haz

Gezerek öğrenmek gibisi yok dedik ve öğrencilerimizle birlikte doğayı, tarihi, hayvanları, şehrimizi keşfetmeye başladık.

Haz

Okulumuza kurdurduğumuz oyun parkuru; öğrencilerimiz için eğlence şölenine dönüştü. Sonrasında palyonço gösterisi ve balon sanatı etkinlikleriyle tadına doyulmaz bir gün yaşadık.

Mrt

Yoktu ekmeği aşı. Yoktu toprağı taşı Çanakkale'yi taşımıştı sırtında. Mangal yürekli bir on başı.. Çanakkale Zaferimizin 108. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Seyit Onbaşı ve Çanakkale Geçilmez Diyen tüm şehitleri rahmet ve minnetle anıyoruz.

Ock

BİR YAŞ BÜYÜDÜK PARTİMİZİ; İLİZYON GÖSTERİLERİMİZLE, BALONLARLA, VELİLERİMİZİN HAZIRLADIKLARI BİRBİRİNDEN GÜZEL İKRAMLIKLARLA DOLU DOLU YAŞADIK.

Ara

Şehrimiz için, topraklarımız için, vatanımız için canını feda eden 6317 şehidimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. 25 ARALIK GAZİANTEP'İN kurtuluşu kutlu olsun.